TOTÁLNA BARIÉRA

Opýtajte sa odborníka:

AGUASTOP TOTÁLNA BARIÉRA je zjazdná membrána odolná voči vode pre hydroizolačné práce na všetkých druhoch povrchov. Technológia TOTAL WATERPROOF jej dodáva extrémnu odolnosť proti UV žiareniu, nepriaznivému počasiu a každodennému pohybu chodcov. Vďaka jej vysokej odolnosti je možné na ňu klásť dlažbu.

Vhodné na materiály

Vynikajúca priľnavosť na:

Cement

Betón

Drevo

Strešné škridle

Tehly

Hliník

Zinok

Striekanú PU penu

Keramiku

Kameninu

Katalánske dlaždice

Strešnú lepenku (s hliníkovým povlakom)

Zasklené podklady

Polykarbonát

PVC (pred aplikáciou vykonať test priľnavosti)

Aplikácia

Hydroizolačné práce v týchto prípadoch:

Terasy alebo ploché strechy (schodné alebo neschodné)

Strechy s rizikom hromadenia stojatej vody

Obloženie striech a vstavané sprchy

Cisterny, nádrže, záhradné kvetináče alebo podzemné nádrže na dažďovú vodu

Zóny medzi strechou a vertikálnymi stenami

Návod na použitie

1. Príprava povrchu: odstráňte zvyšky špiny, mastnoty, rias, prachu a rozdrobených materiálov. Povrch musí byť pevný a čistý.

2. Produkt pripravený na použitie. Pred použitím dôkladne premiešajte od dna ručne alebo mixérom pri nízkych otáčkach po dobu 1 až 2 minúty.

3. V prípade zložitých povrchov je vhodné naniesť vopred tenkú základnú vrstvu.

Trhliny a oblasti muriva

Pokryte vzniknuté trhliny (< 2 mm). Nechajte uschnúť a na ošetrovanú zónu naneste rovnomernú vrstvu produktu (hrúbky aspoň 1 mm) štetcom alebo valčekom s krátkymi štetinami. Izolovanie prejazdných striech proti vode Aplikujte 2 skrížené vrstvy (90 °) produktu Aqua Stop Totálna Bariéra bez riedenia, v pomere 1 kg na vrstvu. Medzi jednotlivými vrstvami nechajte produkt usušiť minimálne 7 h. Obnova obkladov Aplikujte 2 skrížené vrstvy (90 °) produktu Aqua Stop Totálna Bariéra bez riedenia, v pomere 0,75 kg na vrstvu. Medzi jednotlivými vrstvami nechajte produkt usušiť minimálne 7 h a maximálne 48 h. Medzi jednotlivé vrstvy uložte výstužnú sieťovinu. Na poslednú vrstvu pridajte kremičitý piesok (4 kg/m2), kým je produkt ešte vlhký, na zabezpečenie dobrej priľnavosti obloženia. Odstráňte nadbytočný piesok. Začnite obkladať pružným cementovým lepidlom C.

Vlastnosti

Odolná voči dažďu po 4 hodinách od aplikácie.

Odolná voči stojatej vode.

Aplikovateľná na vlhký povrch (< 25 %). Vysoká priľnavosť. Nepretržité pokrytie bez škár a spojov. Elastická: odolná proti pohybu nosného povrchu. Vhodná pre aplikácie, ktoré sú v kontakte s pitnou vodou. Spĺňa kritériá kvality vody pre ľudskú spotrebu stanovené v RD140 pre stavebné materiály podľa UNE-EN 12873-1:2004. Vhodná na kladenie dlažby podľa EN 14891:2012.